Thaimaa-info.com Foorumin päävalikko Thaimaa-info.com

 
ValokuvakansioValokuvakansio  OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   SudokuSudoku   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Thaimaa-infon tarkoitus?

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin   tulostus ystävällinen näkymä    Thaimaa-info.com Foorumin päävalikko -> Terveiset ylläpidolle ja foorumilaisille, Comments to administrators and moderators and readers
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
KPelto
Mahaat Lek มหาดเล็ก


Liittynyt: 12 Kes 2005
Viestejä: 84
Paikkakunta: Raisio

LähetäLähetetty: 15.8.2005 12:57    Viestin aihe: Thaimaa-infon tarkoitus? Vastaa lainaamalla viestiä

Foorumi on nyt ollut reilun kuukauden ajan virallisesti auki ja kirjoituksissa näkyy paljon tuttuja nimimerkkejä ja thaikieliseen osioon on saatu kiitettävästi kirjoituksia. Foorumeita mahtuu tähän maahan kyllä ainakin niin kauan kuin suunnilleen joka toinen Thaimaan kävijä ei tunnu tietävän mitään näistä yhdistyksistä tai foorumeista. Niin no, kaikilla ei ole internettiä (kotona ja työpaikoilla), johon nämä ovat aika tiukasti keskittyneet.

Voisiko nyt ylläpito vähän valottaa tämän palstan tarkoituksen, tavoitteet ja suuntautumisen? Onko tätä jotenkin erityisesti markkinoitu Thaimaassa tai thaimaalaisille? Onko tulossa tai jo olemassa palstan ympärilla joku yhdistys tai vastaava?

_________________
Thaimaan matkapäiväkirjoja ja thaikirjainten opetteluohjelma
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
Voitto Lippu
Administrator ผู้บริหาร


Liittynyt: 24 Tou 2005
Viestejä: 10945
Paikkakunta: Espoo, Finland

LähetäLähetetty: 15.8.2005 13:34    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kaikennäkoinen toiminta on ollut vähän hiljaista viime aikoina johtuen siitä, että monet ylläpidosta/modeista ovat olleet matkoilla Thaimaassa ja/tai kiireisiä tyopaikoillaan. Mitään varmaa ei olla lyoty lukkoon, mutta jonkun tyyppinen yhdistys on tulossa tulevaisuudessa. Ilmoitamme asioista sitä mukaa kuin teemme ratkaisuja.

Palstan pääasiallinen tarkoitus on, niin kuin muidenkin vastaavien, tietoutta Thaimaasta ja auttaa myos thaimaalaisia sopeutumaan suomalaiseen yhteiskuntaan. Erot muihin palstoihin ovat usein pienet, mutta olemme koettaneet saada ylläpitoon/modeihin ihmisiä, jotka edustaisivat monia erilaisia näkokulmia Thaimaasta ja Thaimaan matkailusta. Modejen suuntautumiset näkynevät yleisesti siitä, mitä palstoja he moderoivat. Sekä yhdistys- että foorumiasioissa, tulemme kuitenkin olemaan tietyillä tavoilla erilainen kuin muut vastaavat, foorumin osalta siinä, että olemme tietoisesti koettaneet ottaa mukaan myos aiheita, mitä muilla ei vielä ole. Omalta osaltani nämä olisivat esim. Thaimaan ja lähialuieiden kulttuurit, jotka ovat minua kiinnostaneet jo pari vuosikymmentä.

Tarkoituksemme on myos järjestää tulevaisuudessa erilaisia aktiviteettejä niin Suomessa kuin Thaimaassakin kykyjemme ja ihmisten kiinnostusten mukaan. Tätä tarkoitusta varten olemme luomassa jonkinlaista yhdistystä, jonka muoto on vielä ratkaisematon.

Voidaan tietysti kysyä miksi pitää olla niin monta eri yhdistystä ja foorumia. Tämä ei luonnollisestikaan ole ihanne tilanne, sillä yhdistyneinä saisimme varmaan ajettua parempia etuja. Toisaalta taas hyvin moni on useamman eri palstan käyttäjä tai yhdistyksen jäsen, joten käyttäjät eivät ehkä koe lukumäärää kovin pahana asiana eikä heillä ole keskenään näitä ongelmia, mitkä ovat foorumien vetäjillä muita foorumeja/yhdistysten jäseniä kohtaan. Suurimmat syyt palstojen lukumäärään lienevät henkilokemiat. Tämä lienee normaalia ihmisen psykologiassa, sillä näinhän se on monessa muussakin jutussa.

_________________
http://bamboogrovestories.blogspot.com/

Ei sillä ole väliä onko kissa musta vai valkoinen, kunhan se vaan pyydystää hiiriä.

Niin Kaukana Bambulehdosta
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
apasra
Mahaat Lek มหาดเล็ก


Liittynyt: 10 Kes 2005
Viestejä: 510
Paikkakunta: Tampere

LähetäLähetetty: 15.8.2005 18:40    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Sillä ei mielestäni ole mitään merkitystä montako thaimaa aiheista foorumia löytyy, vaan se että kirjoittajat ovat lähestulkoon samalla aaltopituudella. Tänne thaimaa-infoon siirtyi suuri osa kokeneista thaimaan kävijöistä Thairyn palstoilta. Itse edelleen kirjoitan myös Thairyn sivuille, mutta koskaan ei ole ollut tarve mainita Thaimaa-infoa nimeltä, joskokaan siitä mitään haittaa taiko hyötyä olisi ollutkaan. Mutta kyllä sen olen huomannut että täällä infon sivuilla on rennompi meininki. Kun taas thairy nyt taas painottautui perhe matkailuun. Siis myös itselläni on perhe (4 henk). Mutta paljon thaimaata reissanneena minusta tuo thairyn perhematkailu alkoi tarkoittaa sitä että uusia kokemattomia saadaan kalasteltua maksaviksi jäseniksi. Huom. tämä on vain minun mielipiteeni. Eikä mielestäni jäsentenkään kalastelussa mitään pahaa ole. Mutta Thaimaa-info on minun paikkani.
Saa nyt nähdä mihin tämä foorumi joskus ajautuu. deal

_________________
- som nam naa -
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
jone10
Mahaat Lek มหาดเล็ก


Liittynyt: 30 Tou 2005
Viestejä: 535

LähetäLähetetty: 15.8.2005 19:53    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

apasra kirjoitti:

Saa nyt nähdä mihin tämä foorumi joskus ajautuu. deal


Kuullostaa jotenkin pahaenteiseltä, vaikka tuskin niin oli tarkoitus. Laughing

_________________
Nemo ante mortem beatus.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
spiigeli
Administrator ผู้บริหาร


Liittynyt: 28 Tou 2005
Viestejä: 10502
Paikkakunta: Helsinki

LähetäLähetetty: 15.8.2005 20:22    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Modena haluaisin tässä vaiheessa antaa kiitoksen kaikille kirjoitteilijoille.
Ei ole kirjoituksien poistoja tarvinnut tehdä kuin kirjoittajien omasta pyynnöstö. Pari yv:tä lähettänyt, mutta kirjoitukset pysyneet palstalla.
Lisäksi keskustelut pysyneet suht koht topicin puitteissa.
Itse en ainakaan kovin helposti tule kirjoituksia poistamaan. Kunhan ei täysin asiattomuuksiin mennä. Henkilökohtaisia kiistojakaan ei ole palstalla näkynyt, toivottavasti pysyvätkin poissa täältä.
Totuushan on se, että kaikki käyttäjät tämän palstan sisällön yhdessä luo.

_________________
กาย
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
K9
Vieras

LähetäLähetetty: 15.8.2005 22:30    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ihan ok palsta. Ei tullut bannia vielä Very Happy

Ensimmäiseen tuli vasta kun kyseenalaistin puheenjohtajan toimet
kärkevästi ja toiseen kun sen suosio nousi aiemman suosion
lopahdettua ja muutettiin palstaa "kaikille sopivaksi"
sekä haluttiin vaieta kaikesta kähminnästä.

Täällä ilmeisesti ei kähmitä, vaan sana on vapaa?

Wanhat on menneitä ja uusin tuulin eteenpäin Wink
Takaisin alkuun
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin   tulostus ystävällinen näkymä    Thaimaa-info.com Foorumin päävalikko -> Terveiset ylläpidolle ja foorumilaisille, Comments to administrators and moderators and readers Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa
Et voi liittää tiedostoja tässä foorumissa
Et voi ladata tiedostoja tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group