Thaimaa-info.com Foorumin päävalikko Thaimaa-info.com

 
ValokuvakansioValokuvakansio  OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   SudokuSudoku   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Foorumin säännöt

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin   tulostus ystävällinen näkymä    Thaimaa-info.com Foorumin päävalikko -> Foorumin info & tiedotteet,Forum information and announcements
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
spiigeli
Administrator ผู้บริหาร


Liittynyt: 28 Tou 2005
Viestejä: 10502
Paikkakunta: Helsinki

LähetäLähetetty: 20.2.2010 10:11    Viestin aihe: Foorumin säännöt Vastaa lainaamalla viestiä

Lisään tämän myös tähän osioon

Foorumin Säännöt

Yleistä

Kaikkia foorumin osia moderoidaan; toivomme yhteistyötä foorumin käyttäjien kanssa tässä asiassa, jotta moderoinnit jäisivät mahdollisimman vähiin. Moderoinnin tarkoituksena on säilyttää foorumin taso mahdollisimman korkealla. Sen tähden foorumin käyttäjien tulee suostua seuraaviin asioihin ennen kuin he kirjoittavat sinne.

Nimimerkit

Pidätämme itsellemme oikeuden vaatia nimimerkin muuttamista, jos se on hyvien tapojen vastainen. Monien nimimerkkien käyttö samanaikaisesti ei ole sallittua, jos siihen ei ole lupaa ylläpidolta.

Vakuutat olevasi vähintään 13-vuotias, jos käytät foorumia. Alle 13-vuotiaat tarvitsevat luvan vanhemmiltaan foorumin käyttöön ennen kuin he voivat kirjoittaa sinne.

Mainostaminen foorumilla

Eri liikeyritykset, ravintolat tai muut yhteisöt voivat mainostaa forumilla kirjoittamalla sinne itsestään ja toiminnastaan. Jos toiminnassa havaitaan väärinkäyttöä, ilmoitukset tullaan poistamaan. Mainostaminen foorumilla kirjoittamalla sen eri osioihin on maksutonta. Jos haluat bannerimainoksen, se on maksullinen. Ylläpito antaa lisätietoja asiasta.

Henkilökohtaiset allekirjoitukset, jotka ovat linkkejä, sallitaan, jos ne vievät turvalliseksi todetuille sivuille. Ylläpito voi oman harkintansa mukaan poistaa allekirjoitukset, joiden voidaan epäillä vievän viruksia aiheuttaville sivuille. Kirjoittajat voivat myös perustella ylläpidolle, miksi linkki tulisi säilyttää. Thaimaahan liittymättömät linkit pääosin poistetaan, jollei nimimerkki ole asiasta saanut hyväksyntää ylläpidolta. Linkit, jotka kehottavat rikolliseen toimintaan tai ovat hyvän maun vastaisia, poistetaan.

Käyttäjien velvollisuudet

Kunnioita aina muita käyttäjiä, foorumi ja moderaattoreita. Olemme asettaneet foorumin käyttöönne siinä toivossa, että täällä käsitellään Thaimaahan liittyviä asioita ystävällisessä hengessä. Foorumia ei ole tarkoitettu yksityisten asioiden selvittelyyn, eikä tällaista käytöstä tulla hyväksymään. Moderaattoreilla on oikeus poistaa tai muokata tekstiä, joka loukkaa jotain toista henkilöä. Myös viestit, jotka ovat hyvän tavan vastaisia tullaan joko poistamaan tai niitä moderoidaan. Pyrimme ilmoittamaan poistoista ja/tai moderoinneista kirjoittajille milloin se on mahdollista.

Ole kuvaileva ja tarkka kirjoituksissasi; toivomme kirjoittajilta mielipiteitä ja sellaista muualta hankittua tietoa, mikä auttaa Thaimaasta kiinnostuneita ihmisiä.

Kirjoitusten sisältö

Toivomme, että pysyt mahdollisimman paljon keskusteltavan aiheen otsikossa. Jos ketjuun alkaa tulla muunlaisia viestejä, moderaattorit saartavat siirtää ne joko toiseen ketjuun tai muodostaa niistä omansa uuden otsikon alle.

Thaimaan Kunigashuoneesta tai sen jäsenistä kirjoittaminen negatiivisesti tai halventavasti on kiellettyä. Thaimaalaiset ovat tästä asiasta tarkkoja ja me Thaimaan ystävät haluamme noudattaa heidän toiveitaan asiasta.


Yksityisyys

Yksityisviestit moderaattoreille, joissa käsitellään foorumin linjoja tai toimia saatetaan tuoda ilmi ylläpidon ja moderaattorien keskusteluissa. Yksityisviestien kopiointi yleisellä puolella ei ole suotavaa, mutta se on mahdollista riippuen ylläpidon ja moderaattoreiden päätöksistä. Forumin yksityisten käyttäjien, liikeyritysten tai moderaattoreiden/ylläpidon jäsenten nimeäminen halventavassa tarkoituksessa on ehdottomasti kiellettyä. Samoin toiseen kohdistuvat syytökset, kunnianloukkaukset ilman pätevää todistusaineistoa, joka tukee väitteitä ja ylläpidon hyväksyntää ovat kiellettyjä. Rikkomukset näitä asioita vastaan saattavat johtaa kirjoittajan pysyvään sulkemiseen pois sivustoilta (bannaus.)

Rajatut alueet

Lukuunottamatta moderaattoreiden ja ylläpidon osioita, meillä ei ole rajoitettuja osioita. Jos jollekin osiolle ei pääse automaattisesti, ota yhteys ylläpitoon.

Forumin moderaattorit ja ylläpito päättävät yhdessä, onko joku kirjoitus näiden säännösten vastainen. Pidätämme itsellämme oikeuden poistaa minkä tahansa viestin, minkä katsomme rikkoneen sääntöjämme.

Ylläpito ja moderaattorit eivät ole vastuussa foorumille kirjoitetuista viesteistä. Tämä on julkinen foorumi, foorumin moderaattorit ja ylläpito eivät ole vastuussa neuvoista ja ohjeista, joita kirjoittajat antavat toisilleen. Foorumi ei ole vastuussa täällä mainostavien omien sivustoista tai näiden tarjoamista palveluista. Rekisteröitymällä foorumille hyväksyt sen, että foorumi ja sen omistajat eivät ole millään tavalla laillisesti vastuussa kirjoittajien viestien tarkkuudesta, täydellisyydestä, hyödyllisyydestä tai niiden aiheuttamista haitoista lukijoille.

Pidätämme itsellemme oikeuden muuttaa näitä ehtoja ilman ilmoitusta. Pidätämme itsellemme oikeuden muuttaa tai poistaa foorumillemme kirjoitettuja viestejä.

Me puolestamme teemme parhaamme suojellaksemme kirjoittajien yksityisyyttä ja kunnioitamme viestejämme. Emme editoi tai poista viestejä ilman syytä.

_________________
กาย
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
spiigeli
Administrator ผู้บริหาร


Liittynyt: 28 Tou 2005
Viestejä: 10502
Paikkakunta: Helsinki

LähetäLähetetty: 10.11.2012 8:20    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ote noista yllä olevista säännöistä
Lainaus:
Monien nimimerkkien käyttö samanaikaisesti ei ole sallittua, jos siihen ei ole lupaa ylläpidolta.

Muistutetaan tästä.
Tässä havaittu toistuvia rikkomuksia, eräätä henkilöltä.

_________________
กาย
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
rodLiittynyt: 05 Syy 2012
Viestejä: 14

LähetäLähetetty: 10.11.2012 13:02    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

spiigeli kirjoitti:
Ote noista yllä olevista säännöistä
Lainaus:
Monien nimimerkkien käyttö samanaikaisesti ei ole sallittua, jos siihen ei ole lupaa ylläpidolta.

Muistutetaan tästä.
Tässä havaittu toistuvia rikkomuksia, eräätä henkilöltä.


YMMÄRRÄN YSKÄN. ANTEEKSI, ETTÄ KIRJOITIN TUON KURKKUMÄTÄKETJUN TÄLLÄ NIMIMERKILLÄ.

Ymmärrän myös, että tuon kaltaista informaatiota ei tänne haluta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin   tulostus ystävällinen näkymä    Thaimaa-info.com Foorumin päävalikko -> Foorumin info & tiedotteet,Forum information and announcements Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Voit muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa
Et voi liittää tiedostoja tässä foorumissa
Et voi ladata tiedostoja tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group